Administrator

Administrator

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ. Ποιοι οι δικαιούχοι & πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών», Τετάρτη 9/9/2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών  στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, σας προσκαλούν σε τηλεδιάσκεψη με θέμα:

«Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.

Ποιοι οι δικαιούχοι πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών»

που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20:30-21:30

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αναλυτική πληροφόρηση των δυνητικών δικαιούχων για τη ρύθμιση & επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας όσων επλήγησαν οικονομικά από τον COVID-19. Το πρόγραμμα αφορά στην κρατική επιδότηση των δανείων που βαρύνουν και απειλούν την κύρια κατοικία.

Κεντρικός ομιλητής: Φώτης Κουρμούσης

Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν το e-mail τους, στο οποίο θα τους αποσταλεί το link μέσω του οποίου θα λάβουν μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, συμπληρώνοντας  και αποστέλλοντας τα στοιχεία τους έως τη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Συμπληρώστε την ειδική φόρμα συμμετοχής

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgwkmZfvqazSIJXCSFqde9ptOSNneTONuLKumKN6uzieGsxA/viewform

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΕΜΦΥΛΗΣ ΒΙΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ

 

Πάτρα, 30 Ιουλίου 2020

 

           Στο πλαίσιο της συχρηματοδοτούμενης πράξης “ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ”, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών υπέγραψε την 15/5/2017 Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΟΠΙΦ) και την 19/5/2017  Έγγραφο Συμφωνίας (το οποίο ανανεώθηκε στις 14/7/2020)  με το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), για την παροχή νομικών υπηρεσιών και νομικής βοήθειας (LEGAL AID) σε γυναίκες θύματα έμφυλης βίας.

          Παρακαλούνται, όσα από τα μέλη μας ενδιαφέρονται να παρέχουν νομικές υπηρεσίες σε γυναίκες θύματα έμφυλης βίας, να το δηλώσουν αυτοπροσώπως ή μέσω email στα γραφεία του Δ.Σ.Π. μέχρι την 11/9/2020, προκειμένου να καταρτιστεί ονομαστικός κατάλογος.

           Στον εν λόγω κατάλογο θα εγγράφονται κατά ημερολογιακή σειρά υποβολής της αίτησης τους όσες/όσοι έχουν παρακολουθήσει ημερίδες επιμόρφωσης, που έχει υλοποιήσει η ΓΓΟΠΙΦ στο πλαίσιο της προηγούμενης προγραμματικής περιόδου2007-2013 και στη συνέχεια θα ακολουθούν όσες/όσοι υποβάλλουν σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος.

           Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις  μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

 Εκ του Συλλόγου

Παράταση προθεσμίας υποβολής συγκεντρωτικών καταστάσεων προμηθευτών - πελατών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΑΔΕ
Ανεξάρτητη Αρχή
Δημοσίων Εσόδων

Αθήνα, 30 Ιουνίου 2020 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοινώνει την παράταση της καταληκτικής προθεσμίας για την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων προμηθευτών – πελατών (ΜΥΦ) έως και τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η καταληκτική προθεσμία για τις διορθώσεις των αποκλίσεων λήγει την Τρίτη, 28 Ιουλίου, μία μέρα πριν την καταληκτική προθεσμία υποβολής δηλώσεων φόρου εισοδήματος.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

 

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού υποψηφίων δικηγόρων εξεταστικής περιόδου Β 2019 παρακαλούνται να προσέρχονται καθημερινά από 09:00 έως 13:00 στο γραφείο 58 (Πρωτόκολλο) της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης (Μεσογείων 96, ΤΚ 11527, Αθήνα) προκειμένου να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά για το διορισμό τους και συγκεκριμένα:

1. Αίτηση για το διορισμό δικηγόρου (υπόδειγμα της οποίας ακολουθεί την παρούσα ανακοίνωση) στην οποία να αναφέρεται σε ποιο Πρωτοδικείο επιθυμεί να διοριστεί ο ενδιαφερόμενος και μεγαρόσημο των 3€ (δεν υπάρχει δυνατότητα προμήθειας μεγαροσήμων από την υπηρεσία).

2.Υπεύθυνη δήλωση του α.8 του Ν.1599/1986, περί μη υπαγωγής του ενδιαφερομένου στα ασυμβίβαστα του Κώδικα Δικηγόρων και περί μη καταδίκης στις αξιόποινες πράξεις του α. 6 του Κώδικα Δικηγόρων, η οποία ακολουθεί την παρούσα προκειμένου να είναι δυνατή η εκτύπωσή και συμπλήρωσή της.

Τα δικαιολογητικά δύνανται επίσης να αποστέλλονται σκαναρισμένα και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τον Κωδικό Αριθμό Δημοσίευσης θα ενημερωθείτε, ένα μήνα μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου, http://www.ministryofjustice.gr , όπου αναρτάται ο πίνακας επιτυχόντων, στον οποίο αναγράφονται οι ΚΑΔ και ανανεώνεται συνεχώς. Ο πίνακας θα είναι αναρτημένος στην Αρχική Σελίδα του Υπουργείου, στην κατηγορία «Προκηρύξεις» και στην υποενότητα «Διαγωνισμοί». Ακολούθως, με τον αντίστοιχο ΚΑΔ στην ιστοσελίδα του Ε.Τ.http://www.et.gr , επιλέγετε τη στήλη «Αναζήτηση Δημοσιευμάτων με ΚΑΔ» για να πληροφορηθείτε το ΦΕΚ διορισμού σας. Μέχρι τη δημοσίευση του ΦΕΚ στην ως άνω ιστοσελίδα, θα εμφανίζεται η ένδειξη «Σε στάδιο επεξεργασίας». Το ΦΕΚ κυκλοφορεί περίπου 2 εβδομάδες μετά την παρέλευση της ημερομηνίας έκδοσης του ΚΑΔ.

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες καλείτε στα 2131307236, 2131307088, 2131307230 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μετά τη δημοσίευση του διορισμού στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο ενδιαφερόμενος πρέπει να ορκιστεί (σε Τριμελές Δικαστήριο) και να καταθέσει τα δικαιολογητικά για την εγγραφή του στο Δικηγορικό Σύλλογο που επιθυμεί (Ν. 1273/82 άρθρο 2 παρ. 5).

 

Subscribe to this RSS feed