Ε.Φ.Κ.Α.

Εκκαθάριση εισφορών 2018: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και τα ειδοποιητήρια έχουν αναρτηθεί στον ΕΦΚΑ

Αθήνα, 9 Ιουλίου 2019

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών 2018 Ελεύθερων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Αγροτών.

Τα ειδοποιητήρια εκκαθάρισης έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες με εμπρόθεσμη ημερομηνία καταβολής της 1ης δόσης την 30.8.2019.ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΤΟΥ Ε.Φ.Κ.Α.

Δείτε περισσότερα https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/45196

ΕΦΚΑ: Επανάληψη διαδικασίας Πίστωσης Τραπεζικού Λογαριασμού με ποσό επιστροφής από εκκαθάριση εισφορών έτους 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο Δ.Σ.Π. ενημερώνει πως όσα μέλη του δεν έχουν δηλώσει αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού στον ΕΦΚΑ, θα πρέπει να το πράξουν μέχρι τις 26/9/2018, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τελευταία ροή επιστροφής ποσών από την εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017.

 

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Αθανάσιος Ζούπας          Κωνσταντίνος Κρεμμύδας

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές ΕΦΚΑ Αυγούστου 2018

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Αυγούστου 2018 των αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών όπως ανακοινώθηκε από τον ΕΦΚΑ.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του  ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr), προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Subscribe to this RSS feed